Villkor

Köpvillkor

In English  

Åldersgräns
Ingen tobak säljs till dig som är under 18 år. Ålderskontroll sker på www.bergstrandcigars.se vid registrering inför köp. Ålderskontroll sker även hos Postnords ombud vid uthämtning av försändelse.

Distansavtalslagen
Distansavtalslagen ger dig som postorderkund ångerrätt i 14 dagar. Detta gäller endast privatpersoner.

Om du vill returnera en vara är det du som kund som bekostar returfrakt och försäkrar att varan är i oförändrat skick.

Frakt och leverans
Bergstrand Cigars använder sig av Postnord för att leverera din beställning. Fraktpriset är 70 kronor oavsett vikt och orderns storlek. Returneras försändelsen till oss på grund av att den ej hämtats ut debiteras kund 200 kronor plus frakten på 70 kronor. Beställningen skickas samma dag om order inkommer före klockan 14.00 i annat fall nästkommande vardag.

Om leverans önskas till andra länder än Sverige kontakta oss på info@bergstrandcigars.se.

Prisreservation
Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning ändra priser, bekräftat pris vid bokning gäller dock alltid. Vi reserverar oss för slutförsäljning och skrivfel.


Personuppgiftspolicy

Bergstrand Cigars, LBMAB, tillämpar gällande regelverk för behandling av personuppgifter för att på bästa sätt skydda din integritet vid användning av webbplatsen bergstrandcigars.se. Policy informerar om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter när du till exempel skapar ett konto eller handlar varor från oss. Genom att använda våra tjänster godkänner du att du tagit del av informationen i denna personuppgiftspolicy och samtycker till vår användning av dina personuppgifter.

Bergstrand Cigars, LBMAB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar vid användning av våra tjänster via bergstrandcigars.se.

När du skapar ett konto på bergstrandcigars.se ber vi dig att lämna viss information om dig själv för att du ska kunna skapa kontot. Vi ber om ditt namn, adress, telefonnummer och din e-postadress så att vi kan behandla din beställning.

Förutom informationen som du lämnar direkt använder vi cookies för att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt när du besöker bergstrandcigars.se.

Bergstrand Cigars, LBMAB kommer inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part.
Betalningstjänster har egna personuppgiftshanteringar.

Dina kontouppgifter på bergstrandcigars.se kommer att sparas tills du avregistrerar dig.

bergstrandcigars.se använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data.

Bergstrand Cigars, LBMAB förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i denna personuppgiftspolicy i syfte att anpassa innehållet till nya regler eller tekniska krav.

Kontakt: info@bergstrandcigars.se

Klarnas betalningsalternativ
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

●Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

●Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Privacy Policy

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.